Wij ondersteunen het onderwijs met inspirerende, gezonde en betaalbare leeromgevingen

Contact

Wij bekijken de uitdagingen voor uw schoolbestuur vanuit een “helikopterview” waarbij wij zoeken naar de bedoeling. Organisatiedoelen worden vertaald naar concrete acties, strategie wordt verbonden met de dagelijkse praktijk. Met een brede blik op actuele ontwikkelingen in de maatschappij, zorgen wij voor informatie die voor u van belang is om te beslissen.


Aan de hand van onze ervaringen zijn wij in staat om in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen en te komen met verbetervoorstellen voor uw schoolbestuur die direct impact hebben op de professionalisering van uw organisatie en de kwaliteit van de leeromgeving. Samen komen wij tot betekenisvolle interventies voor u, uw organisatie en scholen.

Een lange termijnvisie die zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering is de basis. Er is altijd een relatie tussen kwaliteit, haalbaarheid en betaalbaarheid in alle adviezen. Hierbij worden korte termijn kansen niet over het hoofd gezien.


Wij leggen verbindingen tussen verschillende organisaties (onderwijs, overheden, marktpartijen) om samen betekenisvolle leeromgevingen te realiseren. Onze kennis is uw kennis.

ONZE WERKWIJZE, LEES MEER…

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

CONTACT OPNEMEN

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

T:+31(0)85 06 06 174
A: Postbus 22 2260 AA Leidschendam

KvK: 73329347
BTW: NL859464659B0